Voor, na of tijdens een heerlijke fietstocht of stevige wandeling in het schitterende natuurgebied Oude Maasarm Keent strijkt u neer op ons terras. Er is dan een heerlijk kopje koffie, thee of fris met een lichte versnapering. Dagelijks is er onze appeltaart die inmiddels wereldberoemd is rondom Keent. Ook de eigen gemaakte soep, broodjes en de heerlijke tosti’s zijn van harte aan te bevelen. Omdat ons terras midden in het natuurgebied ligt, komt u er heerlijk tot rust. De vogels fluiten en onze pauwen en kippen scharrelen rustig rond.


We zouden het fijn vinden als u een leuke review achterlaat.

Rating: 3.4666666666667 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ton Nouwen
10 maanden geleden

Tijdens onze motortocht hebben we het terras bezocht met 15 Bikers. We werden hartelijk welkom geheten en hebben genoten van een lekker bakkie koffie met uiteraard een stuk appeltaart met slagroom.
Een locatie die je eigenlijk niet verwacht maar wel heel erg leuk, ook even rondlopen in de loods en keukengedeelte is de moeite waard. Je gaat terug in de tijd.........

Gerard van Kessel
2 jaar geleden

We hadden een fietstochtje met de familie. Dit was onze 1ste stop. lekkere koffie met appelgebak. Super. mooi museum en uitstekende en vriendelijke bediening. Echt een aanrader!!

Henk
2 jaar geleden

Na een heerlijke fietstocht kwamen we langs Keent en ook terras Keent. Heerlijk even kunnen uitrusten onder het genot van wat versnaperingen en de echte gezelligheid van het verbinden met mensen. Gezellig contact gehad met een ander fietsen stel en een plek waar we zeker nog een keer terug komen. Echt een aanrader!

Fam. Sjaak Arts - Haren
2 jaar geleden

Je kwam even thuis op het boeren erf van je eigen ouders. de gezelligheid onder de gasten was meteen merkbaar en de loslopende kippen op het erf vormde een rustgevend beeld

Rien
3 jaar geleden

Vandaag hebben we tijdens onze fietstocht een pareltje van een terras aan de Maas ontdekt!
Heerlijke koffie met appeltaart.
Onze dag kon niet meer stuk.

Marieke
3 jaar geleden

Gemoedelijk terras met Brabantse gezelligheid.

Lonneke Beerens
3 jaar geleden

Brabantse gezelligheid! Ontspannen bediening. Wanneer je op het terras wil gaan zitten, maak vooral van de gelegenheid gebruik om binnen een kijkje te nemen. Een bijzondere verzameling is daar te bezichtigen.

Hanny Heessen
3 jaar geleden

Heerlijk om daar de lunch te gebruiken. ilze het was super. En de appeltaart was ook geweldig